onsdag 30. september 2009

Høstferie og motorsykkel kort!

Yihaaaaa, to dager ekstra med fri og masse tid til å lage kort *jippi* Eneste skjæret i sjøen nå er at kameraet mitt er ødelagt. Leverte det til reperasjon i går, og håper de finner ut av det. Så enn så lenge får jeg bruke scanneren, så i noen dager vil det bare komme fremsider her *sukk* Men gudskjelov har jeg noen ferdig redigerte kort også, så her kommer ett motorsykkelkort kort jeg fikk bestilling på:

Foran:

Har prøvd meg på grid-teknikk, med heller vekslende hell *fnis* Stempler fra NSS og "skrue-brads" fra Panduro. Bokstavene er fra MM og arket er jeg ikke sikker på hvor er fra.

Innsidene:


Baksiden:

Med mitt personlige stempel som vanlig :)

Og så må jeg jo fortelle noe spennende!! Var på butikken her i går, og ble spurt om jeg kunne tenke meg å selge kortene mine der *jippi* Tenkte ikke veldig lenge før jeg sa ja :) Og det er nå dere blogg venner kommer inn i bildet! Er det for mye å ta 65 kr for ett kort? Av familie og venner tar jeg 50 kr, men jeg vil jo gjerne ha litt igjen for tiden det tar å lage ett kort også da. Og alle kortene kommer til å bli pyntet på alle 4 sidene. Jeg leverer ikke kort som jeg ikke synes er ferdig altså :)

12 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

Stilig mc-kort da gitt. Jeg digger mc selv, artig med litt kara-kort til en mann, hi-hi! :D Syns du fikk det flott til jeg!!!

Så koselig å bli spurt da, gratulerer med ny "bijobb", fnis. Kjempekjekt det der!! Det skal bli litt av en produksjon på deg fremover altså. Koselig siden du likevel liker å scrappe kort :D Lykke til Nina! ;P

Aud Kirsten sa...

Så stilig MC-kort!

Klem:)

Marianne/skorpionen sa...

Knalltøft biker-kort :)

Så gøy med salg i butikk da! Lykke til, er sikker på at det kommer til å gå strålende.
Om det er for mye med 65,- vet jeg ikke, du er jo så flink til å pynte alle sider.
Jeg tar ikke mer enn 50 for mine der jeg selger, men ikke alltid jeg pynter alle fire sidene.

Ha en flott dag Nina :)
Klem
Marianne

Bjørg sa...

Hei

Fint kort igjen. Akkurat gridteknikken syns jeg er veldig fin. Har laget noen julekort med det tidligere. Gratulerer med bijobben. Tror jeg ville lagt meg litt lavere i begynnelsen og så heller økt når du ser hvordan salget går. Men jeg syns absolutt at korta er verdt 65 eller mer.... Men noe av vitsen er jo å få solgt dem

May-Britt sa...

WOW,dette var stilig Nina!!!!

Kim Piggott sa...

Wow Nina this is fantastic!
hugs
kim x

mettepip sa...

Skikkelig tøft kort! Innmari kult med skruebradsene her.
Så flott at du skal selge kort i butikk da. Kort som er pyntet på alle fire sider er vel absolutt verdt kr.65,-, men det spørs jo hva markedet er villig til å betale.
Har fått opp til kr.100,- for noen sånne kort til en venninne jeg, og da syntes hun enda det var for lite. Jeg selger vanligvis ikke da, og syntes det var rent for mye med kr. 100,-.
Lykke til iallefall - det blir spennende;)

Nina sa...

65 er abselutt ikke for mye

銀行汽車貸款0800772999 sa...

娛樂城優惠
ut聊天室
嘟嘟情人色網
戴子郎

a片成人網站 sa...

新新人類影音視訊網
通博真人百家
色080苗栗人聊天室
桌布動畫圖片
夫妻做愛a片直播
080聊天室
a片免費試看
免費清涼秀比基尼
免費a片下載

線上免費試看短片a片 sa...

免費美女自拍
性愛夫妻
辣妹美女寫真照片
快速存款
a片
亞洲成人視訊
a片
色a片免費看
色a漫

av無碼性愛 sa...

娛樂城優惠
娛樂城推薦
娛樂城活動
娛樂城評價
娛樂城註冊優惠活動
娛樂城註冊送
娛樂城賺錢
娛樂城體驗金
娛樂城送體驗金