torsdag 31. juli 2008

Bursdagskort til scrappevenn!

Linn Silje (Aragina på forumet) hadde bursdag i går, og jeg laget dette kaffefilter kortet til henne! La også med noen heklede blomster som mamma har laget, men de har jeg selvfølgelig ikke tatt bilde av... Håper det falt i smak da! :)



Her er taggene som er inni kaffefilteret:



Og her er kortet med tag!



Sitter for tiden inne i "hobbykroken", det er for varmt for meg ute. Skal jo ikke klage, det blir fort nok kaldt igjen, men det finnes ikke skygge å krabbe inn i før utpå kvelden. Så jeg takker gud? for aircondition, og koser meg inne! :)
Og det tror jeg hundene gjør også, Argon ligger rett ut under vifta og Nixo sover og sover på sofaen! Men i dag skal vi bade og det tror jeg de kommer til å synes er herlig :)

tirsdag 29. juli 2008

Et bestillingskort til en elgjeger!

Kjøpte meg stempel med jeger på fra Kort og Godt, og 2 dager etterpå kommer det bestillng på kort til en jeger. Kunne jo ikke passet bedre!! :)



Jeg har en del venner som er jegere, og på jobb kryr det jo av dem. Så jeg syntes at jeg måtte investere i en jeger da, blir litt lei av å bare lage elgkort!

Sommergave til svigermor

Kjøpte jordbærlys til svigermor da vi var på Løiten lys i sommer. Stilig? Det ser vanvittig ekte ut!



Og sammen med lyset måtte jeg jo sende med et jordbærkort også. Har brukt jordbærarket jeg kjøpte på Unik Hobby.

lørdag 26. juli 2008

Nødløsning!

I går fikk jeg endelig ryddet roterommet sånn at jeg kunne lage meg en provisorisk arbeidsplass! Er absolutt ikke fancy, men jeg slipper å rydde alle tingene opp og ned hver gang jeg skal lage noe! Royne var veldig snill og ofret et lysstoffrør fra sitt hellige verksted sånn at jeg også får lys der inne. Egentlig er rommet et soverom vi aldri har blitt ferdig med, så det er ikke lys der fra før!

Shoppet!

Jeg var en snarvisitt innom Unik Hobby på Hamar i ferien og fikk handlet litt! Ble fatisk bare litt også, og her er bilder av innkjøpet:









De blomstene her kjøpte jeg på Løiten Lys, og jeg ser for meg at de blir kjempelekre på kort.

torsdag 24. juli 2008

Nye bilder av dyra!

Har vært på ferie, og fikk tatt noen fine bilder av små guttene mine. Så da måtte jeg jo bytte ut de gamle!
Har hatt en alvorlig rundtur, Bergen, Valdres, Lillehammer, en kjapp tur innom Hamar ( jeg måtte jo på Unik Hobby ) og til slutt Elverum før vi vendte nesa hjemover. Vi stakk også innom Løiten lys, og har du mulighet burde du dra dit. Fy flate så utrolig flotte lys de har der.

Jeg har fortsatt ferie, og i morgen skal jeg begynne på mitt provisoriske scrapperom. Kanskje gubben tar et hint, og gjør rommet ferdig! Jeg skal på trass sette inn et bittelite skrivebord, en stol og alle boksene jeg har alt utstyret i. Det er ikke lys der inne, men 2 store vinduer, så jeg skal nok få "jobbet" litt. På dagtid da vel å merke :)

fredag 11. juli 2008

Godis til sagbruksgutta mine!

Vi gikk ut i ferie i dag, og alle gutta på jobb fikk hver sin sommerhilsen!









Et lite sommerkort

Fikk invitasjon til "båbble" (boblebad) av to jenter som jeg hadde i barnehagen med påfølgende pizza og milkshake! Måtte jo lage et kort og takke for invitasjonen.

torsdag 3. juli 2008

Flere godteriprosjekter!

Tenkte jeg skulle lage en sommerhilsen til "gutta mine" på jobb, og her er 2 av de:Så hvis de ikke får en fin start på ferien, så er ikke det min feil:) Og attpåtil begynner de ferien ei uke før alle oss andre på bruket.

Fått post igjen!

Fikk kort fra Iselin en dag i forrige uke, og jeg er litt treg, så jeg har ikke fått lagt det inn før nå. Men se så søtt det er:



Tatt bilde av en liten detalj også:



Inni kortet var det et kjempekoselig brev, og Iselin hadde stanset ut swirls i forskjellige farger. De har jeg jo selvfølgelig brukt noen av allerede.

Godteriprosjekt!

Når man skal kjøre bil i 6 timer må man jo ha med litt godis på veien:



Fylte posen med lakrisbåter, men fant ut at det passer dårlig i papirpose. Neste gang må jeg ha plast i mellom.